شرکت پیتزا قیفی ایران| نان پیتزا قیفی| کورن داگ

نحوه انتخاب فر برای پخت پیتزا

 

 

نحوه انتخاب فر برای پخت پیتزا

برهیچ کس پوشیده نیست که پیتزا یک محصول دوست داشتنی است. دلیل این موضوع وجود انواع رستورانها و فست فود های زنجیره ای است، واین میل روز افزون نیز قادر به چشم پوشی نیست. اگر شما در حال تصمیم گیری در مورد سرمایه گذاری در این حرفه هستید،شما را مجبور هستید به کسب اطلاعات بیشتری و بعد تصمیم گیری، از جمله مهمترین تصمیم و تهیه تجهیزات میباشدکه مهمترین تجهیزات و دستگاه فر پیتزا می باشد.برای انتخاب فر پیتزا انواع مختلفی از ان برای بررسی وجود دارد، که دو مدل از معروفترین و پرکاربرتین انهاست که در پیتزا فروشی و فست فود های به کار میرود 1.فر صندوقی و 2.فر ریلی

فر صندوقی معمولا در فست فود های سنتی قابل استفاده میباشد، که در واقعه  محفظه داخلی بصورت صندوقی میباشند که پیتزا در محفظه فر قرار گرفته و بدون جابجایی فرایند پخت انجام میپذیرد و بسیار زمان و فرایند پخت طولانی بوده و در سفارشات بالا دارای راندمان تولیدی بالای نیست.

بهترین فر پیتزا فر ریلی

ویژگی بهترین فر پیتزا: پخت خوب و متوازن، سرعت مناسب،مصرف کم انرژی

استفاده شده توسط: انواع فست فودها و پیتزا فروشی های با فروش بالا

این فر با قرار دادن پیتزا در مقابل یک تسمه نقاله ان. نوار نقاله حرکت می کند پیتزا از طریق فر آن را طبخ میکند. بعد از مرحله پخت، نوار نقاله فرحرکت می کند و پیتزا به انتهای نقاله در خارج از فر می رسد. این طراحی اجازه می دهد تا برای بسیاری از پیتزا به نظارت بسیار کمی از آشپز پخته شود. از آنجا که این سهولت استفاده و توانایی تولید بسیاری بالا در زمان بسیار کوتاه ، این فر ریلی یک انتخاب خوب برای عملیات پخت پیتزا با تولید بیشتر میباشد.

طرح نوار نقاله باعث پخت و پز بسیار اسان خواهد شد

فر پیتزا صندوقی

بهترین فر پیتزا برای: پیتزا فروش های سنتی و فروش بسیار کم

استفاده شده توسط: پیتزا فروشی های محلی

اگر شما مایل به باز کردن یک فست فود کوچک هستید ، فر پیتزا صندوقی میتواند یک انتخاب خوب برای شما باشد. سطح داخل فر ساخته شده از فلز، سنگ، آجر، کاشی و سرامیک میباشد. و درواقعه پیتزا بروی این سطوح پخته میشود، و نیاز به کنترل بیشتر نحوه پخت پیتزا توسط اشپز را دارد.در ضمن نیاز به یک آشپز ماهر دارید تا بتواند با فر کار نماید.و مشگل دیگر در زمان سفارس بالا و شلوغی و تجمع مشتریان قادر به تولید بالا نیست.

نتیجه:

در واقع نوع انتخاب فر بستگی به نوع نگاه و انتخاب شما برای تولید با حجم بالا یا حجم پائین را دارد اگر بدنبال فروش و تولید پیتزا با تیراژ بالا هستید باید از فر ریلی استفاده نمائید.و اگر بدنبال فروش کم پیتزا و بصورت سفارش کم هستید قطعا باید از فر صندوقی استفاده نمائید.

 

برای دیدن فیلم ریلی پیتزا اینجا کلیک کنید.