شرکت پیتزا قیفی ایران| نان پیتزا قیفی| کورن داگ

نحوه انتخاب فر برای پخت پیتزا

 

 

نحوه انتخاب فر برای پخت پیتزا

برهیچ کس پوشیده نیست که پیتزا یک محصول دوست داشتنی است. دلیل این موضوع وجود انواع رستورانها و فست فود های زنجیره ای است، واین میل روز افزون نیز قادر به چشم پوشی نیست. اگر شما در حال تصمیم گیری در مورد سرمایه گذاری در این حرفه هستید،شما را مجبور هستید به کسب اطلاعات بیشتری و بعد تصمیم گیری، از جمله مهمترین تصمیم و تهیه تجهیزات میباشدکه مهمترین تجهیزات و دستگاه فر پیتزا می باشد.برای انتخاب فر پیتزا انواع مختلفی از ان برای بررسی وجود دارد، که دو مدل از معروفترین و پرکاربرتین انهاست که در پیتزا فروشی و فست فود های به کار میرود 1.فر صندوقی و 2.فر ریلی

فر صندوقی معمولا در فست فود های سنتی قابل استفاده میباشد، که در واقعه  محفظه داخلی بصورت صندوقی میباشند که پیتزا در محفظه فر قرار گرفته و بدون جابجایی فرایند پخت انجام میپذیرد و بسیار زمان و فرایند پخت طولانی بوده و در سفارشات بالا دارای راندمان تولیدی بالای نیست.

بهترین فر پیتزا فر ریلی

ویژگی بهترین فر پیتزا: پخت خوب و متوازن، سرعت مناسب،مصرف کم انرژی

استفاده شده توسط: انواع فست فودها و پیتزا فروشی های با فروش بالا

این فر با قرار دادن پیتزا در مقابل یک تسمه نقاله ان. نوار نقاله حرکت می کند پیتزا از طریق فر آن را طبخ میکند. بعد از مرحله پخت، نوار نقاله فرحرکت می کند و پیتزا به انتهای نقاله در خارج از فر می رسد. این طراحی اجازه می دهد تا برای بسیاری از پیتزا به نظارت بسیار کمی از آشپز پخته شود. از آنجا که این سهولت استفاده و توانایی تولید بسیاری بالا در زمان بسیار کوتاه ، این فر ریلی یک انتخاب خوب برای عملیات پخت پیتزا با تولید بیشتر میباشد.

طرح نوار نقاله باعث پخت و پز بسیار اسان خواهد شد

فر پیتزا صندوقی

بهترین فر پیتزا برای: پیتزا فروش های سنتی و فروش بسیار کم

استفاده شده توسط: پیتزا فروشی های محلی

اگر شما مایل به باز کردن یک فست فود کوچک هستید ، فر پیتزا صندوقی میتواند یک انتخاب خوب برای شما باشد. سطح داخل فر ساخته شده از فلز، سنگ، آجر، کاشی و سرامیک میباشد. و درواقعه پیتزا بروی این سطوح پخته میشود، و نیاز به کنترل بیشتر نحوه پخت پیتزا توسط اشپز را دارد.در ضمن نیاز به یک آشپز ماهر دارید تا بتواند با فر کار نماید.و مشگل دیگر در زمان سفارس بالا و شلوغی و تجمع مشتریان قادر به تولید بالا نیست.

نتیجه:

در واقع نوع انتخاب فر بستگی به نوع نگاه و انتخاب شما برای تولید با حجم بالا یا حجم پائین را دارد اگر بدنبال فروش و تولید پیتزا با تیراژ بالا هستید باید از فر ریلی استفاده نمائید.و اگر بدنبال فروش کم پیتزا و بصورت سفارش کم هستید قطعا باید از فر صندوقی استفاده نمائید.

 

برای دیدن فیلم ریلی پیتزا اینجا کلیک کنید.

 

 

 

 

آیا پیتزا متعلق به ایتالیاست؟

 

 

آیا پیتزا متعلق به ایتالیاست؟

باید به گذشته برگشت تا با جزئیات جالب تر پیدا کرد در مورد این که پیتزا  از کجا امده است. امروز این غذا یکی از غذاهای محبوب در کل زمین است، اما این شهرت و شناخت از چند دهه از کار بسیاری از سرآشپزهای رستورانهای پیتزا بین المللی که به چهار گوشه جهان گسترش یافته است. تا این زنجیره پیتزا تشکیل شود تا این فست فود به آرامی در کل جهان به محبوبیت برسد، از اروپا توسط مهاجران ایتالیایی به همه جای دنیا معرفی گردید. و اولین باردر شهر ساحلی و مدیترانه ناپل  پیتزا مدرن ساخته شده است.

 

اگر چه قرن 19 ایتالیا به عنوان خانه پیتزا مدرن معرفی گردیده،و اما تاریخچه آن به روم باستان، یونانی ها و امپراتوری فارسی بر میگردد.داستان ان به انواع مختلفی از نان در اشکال گرد و مسطح،که سطح ان را با مواد مختلف پر میکردنLepinja یا Solmun اما مدلهای مختلف پیتزا از دوران باستان تا قرون وسطی بدین شکل تولید شده است.و اما مدلهای اولیه آن بصورت خیابانی عرضه می شد و به تدریج به رستورانهای پیتزا تبدیل شده است.مواد تشکیل دهنده پیتزا در نام گذاری آن مهم است.همانطور که محبوبیت پیتزا در حال گسترش هست،تولید کنندگان و فروشندگان پیتزا شروع به گسترش کسب و کار خود کردنند. اولین رستوران فقط برای فروش پیتزا اختصاص داده شده در ناپل در سال 1830 بر میگردد، و پس از آن نیز رستورانهای مشابه دیگر در تمام ایتالیا ظاهر و ساخته شده است.و اما ایدهای در 1889 به دست سرآشپز معروف ناپل به نام پیتزا مارگریتا  تولید شد که استاندارد طلایی برای همه پیتزا بعدی شد.و به نظر میرسد که  پیتزا با پشتوانه تاریخی است که توسعه دهنده ان کشور ایتالیا میباشد.

چیپس سیب زمینی

 

 

چیپس سیب زمینی و یا چیپس نوعی اسنک است که از برش سیب زمینی به ورقه‌های نازک و سرخ کردن آنها در روغن تهیه می‌شود. بیشتر نمک بعنوان افزودنی برای مزه دار کردن چیپس به کار میرود، اما از ادویه جات دیگری مانند فلفل نیز برای مزه دار کردن آن استفاده می‌شود.

 

تاریخچه

 

چیپس اولین بار در سال ۱۸۵۳ توسط یک سرآشپز آمریکایی آفریقایی تبار بنام جورج گرام تهیه شد. یک روز یکی از مشتریان گرام سیب زمینی‌های سرخ کرده او را به دلیل ضخیم بودن آن نخورد بخاطر همین گرام تصمیم گرفت ورقه‌های سیب زمینی را طوری نازک کند که نیازی به استفاده از چنگال برای خوردن آن نباشد این ابتکار او به مذاق آن مشتری و دیگر مشتریان اطراف او خوش آمد و از آن پس چیپس در لیست غذاها قرار گرفت.

 

اما چیپس فنری

چیپس فنری تلفیقی از یک سیب زمینی به سیخ کشیده شده که بعد از برش دورانی و باز شدن ورقه های ان به شکل فرنی و متسل به هم میباشد که بروی سیخ چوبی بامبو سرو میشود

تجهیزات جهت تولید چیپس فنری یا فر چیپس:

1.دستگاه برش فر چیپس

2.سرخ کن

3.انواع از اسانسهای مختلف

این نوع محصول با نامهای مختلفی شناخته میشود:

چیپس فنری، چیپس تورنادو، فر چیپس، اسپیرال چیپس، چیپس کبابی، چیپس پیچکی، بامبو چیپس، هات چیپس

 

 

برچسب ها:
کورن داگ، دستگاه کورن داگ، خمیر کورن داگ، نمایندگی کورن داگ

پیتزا

 

 

پیتزا

پیتزا غذایی است به شکل نان گِرد صافی که در فر پخته می‌شود و معمولاً روی آن را با سس گوجه فرنگی و پنیر می‌پوشانند؛ به علاوه دیگر مواد دلخواه را هم روی نان اضافه می‌کنند. پنیری که استفاده می‌شود معمولاً پنیر موزارلا یا پنیر پیتزاست. همچنین از مواد مختلفی برای تهیهپیتزا استفاده می‌شود (ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز،فلفل سبز، گوجه فرنگی و ...)

 

دو نوع پیتزا در ایران یافت می‌شود: پیتزاهای ایتالیایی و پیتزاهای معمولی.پیتزاهای معمولی که در ایران رایج هستند مانند پیتزا مخصوص و پیتزا مخلوط. در سایر نقاط دنیا بیشتر پیتزاهای ایتالیایی پخت می‌شوند. سابقه این غذا در ایران به دهه ۱۳۴۰ بازمی‌گردد و قبل از آن غذاهای فست فودی در ایران رواج نداشته است. اولین پیتزافروشی در ایران با نام پیتزا داوود در سال ۱۳۴۰ هجری شمسی در خیابان نوفل لوشاتو تأسیس گردیده است.

 

پیتزا قیفی

پیتزا قیفی اولین بار در کشور ایتالیا طراحی و تولید گردید

پیتزا قیفی با توجه به شکل ظاهری و مخلوطی شکل خود جلب نظر نموده و به عنوان یک پیتزا متفاوت و با ویژگیهای متفاوت جایی در بین طرفداران پیتزا باز کرده است

ویژگیهای بارز پیتزا قیفی

به دلیل سهولت در سرو نیاز به محلی برای میل نمودن ندارد و میتوان در حال قدم زدن و حتی در هنگام رانندگی نیز انرا میل نمود

و به دلیل شکل نان پیتزا قیفی که مخروطی مانند است حتی تا اخرین لقمه گرم میماند.و به علت شکل قیفی مانندش برای کودکان جذاب میباشد.

تجهیزات مورد نیاز برای تولید پیتزا قیفی

1.دستگاه تولید نان قیفی

2.دستگاه فر پخت پیتزا قیفی

 

 

برچسبها:

پیتزا, قیفی, نان, پیتزا قیفی, نان پیتزا قیفی, نان قیفی, نان پیتزا, دستگاه پیتزا قیفی, تجهیزات پیتزا قیفی, شرکت پیتزا قیفی, قیمت دستگاه پیتزا قیفی, تولید کننده دستگاه پیتزا قیفی, سازنده دستگاه پیتزا قیفی, نمایندگی پیتزا قیفی, کیوسک پیتزا قیفی, کانتر پیتزا قیفی, فروشگاه دستگاه پیتزا قیفی, pizza cone, cone pizza,

محبوبیت کورن داگ

 

محبوبیت کورن داگ در کشورهای مختلف

کورن داگ‌های مخصوص گیاه‌خواران وناگت‌های کورن داگ توسط شرکت‌هایی که سوسیس‌های مخصوص گیاه‌خواران را تولید می‌کنند نیز به‌عنوان کی دیگر از خوردنی‌های بدون گوشت تهیه می‌شود.نوع دیگری از کورن داگ مخصوص صبحانه است که از ترکیب سوسیس مخصوص صبحانه و خمیر پن‌کیک درست می‌شود.

 

در آرژانتین به کورن داگ پانچوکرس می‌گویند و اغلب در نزدیکی ایستگاه‌های قطار فروخته می‌شوند. پانچوکرس ممکن است محتوی پنیر نیز باشد و آن را با انواع مختلفی از سس‌ها میل می‌کنند.در استرالیا به سوسیس هات‌داگی که بر سر چوب کرده و پس از خمیراندود کردن آن را در روغن فرو می‌کنند، با توجه به منطقه عرضه آن داگوود داگ، پلوتو پاپ و یا دیپی داگ می‌گویند.

همچنین این خمیر ممکن است از آرد گندم و یا آرد ذرت تهیه شده باشد.در نیوزیلند و کره جنوبی به سوسیس خمیراندودی که بر سر چوب قرار دارد «هات‌داگ» گفته می‌شود و در مقابل، ساندویچ‌های سوسیسفرانکفورتر را «هات‌داگ آمریکایی» می‌نامند.در ژاپن نوعی خوردنی که به کورن داگ شباهت دارد را می‌تون در بسیاری از سوپرمارکت‌ها تهیه کرد.

این محصول به علت خاستگاه آمریکایی آن به «آمریکن داگ» معروف است. با این حال این آمریکن داگ‌ها درون خمیری از آرد گندم قرار دارند و در تهیه آنها به‌هیچ‌روی از آرد ذرت استفاده نشده است.در کانادا کورن داگ را بر اساس یک نام تجاری معروف به نام پوگو استیکز یا پوگوس می‌شناسد.نوع دیگری از کورن داگ وجود دارد که فاصله بین سوسیس و خمیر اطراف آن را پنیر آب‌شده پرکرده است و یا اینکه از سوسیس هات‌داگ پنیری به جای هات‌داگ معمولی استفاده شده است.هات‌داگ‌های معمولی را نیز می‌توان با لایه‌ای از سیب‌زمینی و تخم مرغ پوشانده، سرخ کرده و همچون کورن داگ بر سر چوبی ارائه نمود.

انواع کوچکتری از کورن داگ نیز وجود دارد که «کورن پاپی»، «مینی کورن داگ» یا «ناگت کورن داگ» نامیده می‌شود و در رستوران‌ها و فست فودفروشی‌ها معمولاً در منوی مخصوص کودکان ارائه می‌شود. این کورن داگ‌ها در مقایسه با انواع بزرگتر خود به‌طور معمول بدون چوب و به‌صورت فینگر فود یا غذای انگشتی سرو می‌شود.

 

 

برچسب ها:
کورن داگ، دستگاه کورن داگ، خمیر کورن داگ، نمایندگی کورن داگ